Wil jij 30 snelle, slanke en super lekkere zomerse recepten?

Dat kan! Met de recepten die zijn bedacht, gemaakt, geproefd en geoptimaliseerd zijn door de diëtisten van MyFoodCoach. Allemaal recepten die onder de 600 kcal zitten. Waardoor jij zonder schuldgevoel kun genieten van heerlijke recepten. Snel & eenvoudig te maken, zowel voor vegetariërs als niet vegetariërs. En het toffe is: het hele gezin kan gewoon mee-eten! Jup, we hebben weer uren in de keuken gestaan maar het was het meer dan waard!?

ONS E-ZOMERKOOKBOEK BEVAT:

  • 30 slanke dinerrecepten <600 kcal

  • Snelle recepten die passen bij zomerse avonden

  • Ieder gerecht zowel een vegetarische als niet vegetarische optie

  • Geen gekke producten, gewoon alles te halen uit de supermarkt

  • Het hele gezin kan gewoon mee-eten!

  • Geen tijd meer kwijt aan het bedenken van een maaltijd

JA, IK WIL HET ZOMERKOOKBOEK

INCLUSIEF ONZE MAALTIJDPLANNER + BOODSCHAPPENPLANNER

  • Handige weekplanner voor al je eten en drinken

  • Nooit meer extra dingen kopen in de supermarkt

  • Een koelkast vol met goede producten die passen bij je doel

  • Je challenges van de week tackelen met concrete actiepunten

Je kunt het digitale zomerkookboek kopen voor slechts €10,-

JA, IK WIL HET ZOMERKOOKBOEK

Over MyFoodCoach

Een jaar geleden borrelde bij ons het idee om samen ons bedrijf op te gaan richten waar we gingen afwijken van het standaard diëtisten werk. Leuk dat je een half uurtje in 2 weken op consult kunt komen, maar dat zet niet echt zoden aan de dijk als je 10, 20 of 30 kilo wilt kwijtraken. Wij willen er als coach op die plekken zijn waar jij veel tijd rondbrengt. Juist, op social media. We hebben inmiddels met ons 12 weekse afvalplan ontzettend, giga gaaf veel mensen mogen helpen. En we gaan door: onze missie is om zoveel mogelijk mensen te coachen naar hun droomgewicht. Met persoonlijk aandacht, tijd en actiepunten. Omdat we inmiddels wel doorhebben dat het soms gewoon spannend is om de knop om te zetten en er voor te gaan hebben we de “in 12 dagen 2 kilo lichter” module opgezet. Zodat je een eerste kennismaking kunt krijgen met ons, onze visie, aanpak en kookkunsten. En natuurlijk: dat je alvast 2 kilo lichter bent in 12 dagen! Alles voor actie in de praktijk.

Wat Anderen Zeggen

Wat zijn jullie een super enthousiast team. Ik vind jullie manier van communiceren top”

Ilonka

Krijg Direct het ZomerKookboek voor Slechts €10,-

JA, IK WIL HET KOOKBOEK

Veelgestelde vragen

Je krijgt na betaling direct in je mailbox ons zomerkookboek als Ebook inclusief onze maaltijdplanner + boodschappenplanner. Voeg info@myfoodcoach.nl dus toe aan je betrouwbare afzenders om de mail niet te missen!

Jazeker! We hebben voor vrijwel elke maaltijd een vega en niet vega optie voor je. Hoe tof is dat?

Absoluut!! Wij zijn van de normale producten en verbieden niks! Dus je hoeft geen gekke voedingsmiddelen in huis te halen.

Ja, het betreft een eenmalige investering. Mocht je vervolgens verder met ons willen dan kun je gaan voor ons 12 weekse afvalplan voor 237,- euro.

Stuur een appje naar de hulplijn van het MyFoodCoach 12 weekse afvalplan. Dan beantwoorden we je vraag zo snel mogelijk! Je kunt ons appen (dus niet bellen) op het volgende nummer: 06-12515181 of mailen naar info@myfoodcoach.nl met in het onderwerp ‘MFC12daagse’. We komen z.s.m. bij je terug.

Krijg Direct het ZomerKookboek voor Slechts €10,-

JA, IK WIL HET ZOMERKOOKBOEK