Tijdelijke Eenmalig Welkomstaanbieding!

Je hebt de quiz zojuist gedaan, tof! Vast ook omdat je nu nog niet succesvol afvalt. Hoe zou je het vinden als je nu direct toegang zou krijgen tot jouw starterskit, waarmee je precies weet wat werkt voor jouw lichaam om succesvol af te vallen. Omdat jij je zojuist de quiz hebt gedaan geven we je bij deze een eenmalige aanbieding om jouw starterskit voor een fractie van de prijs te ontvangen. Deze aanbieding is de komende 30 minuten geldig. Bij het wegklikken van deze pagina is de aanbieding afgelopen!

De aanbieding verloopt over:

[hurrytimer id=”22405″]

Sinds 2013 leren wij mensen hoe ze succesvol kunnen afvallen dankzij een bewezen methode en voedingsplan. Wij hebben al honderden mensen gecoacht, voor grote bedrijven zoals RTL mogen spreken, webinars en gastcolleges gegeven.

MyFoodCoach zorgt ervoor dat mensen na 101 afvalpogingen weer grip krijgen op hun gewicht en weer het plezier in eten terugkrijgen zonder verboden producten. Inmiddels coachen wij online mensen over heel de wereld waaronder Australië, Spanje, Zweden en Portugal. Compleet locatie onafhankelijk werken aan de beste versie van jezelf. Niet door een dieet maar dankzij een leefstijl verandering. Dat wil jij toch ook?

Wil je jouw succesformule ontvangen?

Na 6 jaar coaching kunnen we jou exact vertellen WAT werkt
om af te vallen voor jou en HOE dat eruit ziet in jouw starterskit!

€ 79,- € 35,-

Jouw Succesvolle Starterskit

Wij hebben ons de afgelopen jaren volledig toegelegd op de succesvolle strategie van afvallen. Wij hebben na al die jaren een vaste strategie ontwikkeld waarmee je moeiteloos kunt afvallen. Wij hebben deze strategie voor je vertaalt in een voedingsschema. Vraag het nu aan en check direct je postvak in (en spambox!!)

Ik claim dit buitenkansje direct!

ONTDEK DE ONDERDELEN UIT JE STARTERSKIT

Component 1: Voorbeeld Voedingsschema

Het is een must dat je weet wat jouw lichaam nodig heeft bij het bereiken van jouw droomlichaam. Eet je of minder dan je nodig hebt, dan kom je al aan of val je af. Zo heb je dat harde werk voor niks gedaan, puur en alleen door verkeerd te eten. Daarom is het noodzakelijk dat je een schema hebt wat werkt voor jou. Met daarbij de juiste hoeveelheden koolhydraten, eiwitten, vetten, vezels en vocht. Zodra je je jouw voeding gaat optimaliseren naar jouw persoonlijke voedingsschema weet je zeker dat je afvalt en alle voedingsstoffen binnenkrijgt waardoor je je fitter en energieker gaat voelen!

Component 2: Verrukkelijke variatielijsten

We merken nog vaak op dat mensen denken in termen van ‘gezond’ of ‘ongezond’ of goede en foute eetkeuzes. Maar 1 product an sich kan je niet gezonder of ongezonder maken. Of doen aankomen of afvallen. We zijn voorstanders van 20% van je voeding uit extraatjes te laten bestaan en 80% volwaardige voeding. De extraatjes kun je zelf wel bedenken ? De volwaardige voedingskeuzes delen we meer dan graag met je dankzij de praktische en heldere variatielijsten voor je ontbijt, lunch, diner en snacks. Zodat je veel voedingsstoffen kunt binnenkrijgen voor weinig calorieën!

Component 3: Praktische planners

Succesvol afvallen valt en staat met een planning. Een goede planning is immers het halve werk. Daarom hebben we een maaltijdplanner en boodschappenplanner ontwikkeld. Zodat je in een handomdraai in huis kunt halen wat jij nodig hebt om je ideale gewicht te behalen!

Component 4: Razend lekkere recepten

Met de gezonde kcal-arme recepten wordt afvallen stukken eenvoudiger. Juist met het avondeten zien we dat mensen kcal bommen naar binnen werken zonder dat ze het doorhebben. Er wordt zelfs rekening gehouden met de vegetariërs! Snelle en makkelijke recepten. Lekker he? Zo ontvang je maar liefst 10 kcal arme recepten! Dan weet je zeker dat je voorlopig niet meer moeilijk hoeft te doen over het avondeten.

Component 5: Verhelderende video’s

Een stuk fruit is gezond. Chocola niet. Dat is zo klaar als een klontje. Over klontjes gesproken: wist je dat een blikje cola zes suikerklontjes bevat? Zes! Niet zo handig dus als je wilt afvallen. Cola light daarentegen levert nul suikerklontjes op. “Ja maar daar zit toch dat dodelijke aspartaam in” horen we je denken. Om moe van te worden zoveel fabels dat er zijn over voeding. Om jou weer wegwijs te kunnen maken tussen alle feiten en fabels in voedingsland ontvang je verhelderende video’s waarin we jou uitleggen hoe het nou precies zit. Zodat je met een gerust gevoel keuzes kunt maken die zowel wetenschappelijk bewezen zijn als werken voor jou!

Ontvang direct toegang tot jouw starterskit!

Check ook je spambox na betaling!

DIRECT TOEGANG VOORDAT HET TE LAAT IS!

ZIJ GINGEN JE AL VOOR