ONZE VISIE

Onze visie op gewichtsverlies is dat je streefgewicht behalen en behouden vooral een kwestie is van gedragsverandering met behulp van een doordacht plan. Je lijst met redenen om het wel te doen groter maken dan je lijst met excuses. En met de coach die bij jou past doorzetten je eigen gewoontes herkennen en erkennen. De hoognodige schop onder je kont accepteren net zolang jij jouw doel hebt behaald. Afvallen wordt vooral heel erg ingewikkeld gemaakt. Laten we terug gaan naar de basis waar de energiebalans nog altijd leidend is en we het spel van afvallen met gemak gaan winnen! Wedden dat je het nog leuk gaat vinden ook?

JE KOOPT GEEN GEZOND GEWICHT, WIJ COACHEN JE ERNAAR TOE!

Jou coachen naar je droomgewicht is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Inmiddels zijn we met 4 diƫtisten binnen ons bedrijf. Daarnaast krijgen wij elk half jaar hulp van ontzettende gemotiveerde stagiaires. Een top team dus! Wij zijn echte no-nonsense voedingscoaches met elkaar. Kom niet aanzetten met detox sapjes, slakkenkuren of shakes. Wij houden ons aan nuchtere en bewezen adviezen. We maken je niet afhankelijk van ons. We leren je juist hoe je zelf alle kennis kunt toepassen in de praktijk. De rest van je leven. Opgeven of de handdoek in de ring gooien is niet wat bij ons past. Je motiveren en er voor je zijn als je even de verkeerde afslag hebt genomen, dat doen we maar al te graag. Bij ons ben je geen nummer en stoppen we niet met coachen om 17:00 uur. We steunen je door dik en dun. Want jij hebt een doel en die gaan we behalen ook!

Let’s get in touch!

Vermoed jij dat wij wel de coach voor jou zouden kunnen zijn om je ideale gewicht te behalen? Vul dan vandaag nog het contactformulier in via bovenstaande button “Let’s get in touch”. Wij komen dan binnen 24 uur bij je terug. We kunnen niet wachten om van start te gaan!