Wil jij 1 kilo lichter zijn in 7 dagen?

Meld je aan voor de nieuwe 7 daagse die start op 6 mei

No worries: dat kan! Maar als je constant redenen hebt om nog niet in actie te komen, niet goed weet hoe je het beste kunt starten en aan het einde van de dag weer balend op de bank zit van wat je allemaal gegeten hebt…  dan is dat doodzonde. En meer dan tijd om niet gisteren, niet morgen maar vandaag in actie te komen! Deze “In 7 dagen 1 kilo lichter” via Instagram zit vol tips en adviezen om in actie te komen zodat jij gaat afvallen.

Meld je hier gratis aan:

Wat je gaat leren?

  • Hoe je snel en eenvoudig van je kilo’s afkomt zonder verboden producten

  • Hoe je zonder hongerklop aan het avondeten kunt aanschuiven

  • Hoe je een balansdag zo leuk en makkelijk mogelijk kunt inrichten

  • Hoe je ongewenste gewoontes kunt ombuigen naar gewenste gewoontes

  • Hoe je om gaat met mensen die zeggen “ah joh doe gewoon gezellig mee”

  • Het verschil tussen snelle en langzame suikers en hoe jij slimme keuzes kunt maken

  • Hoe jij makkelijk onnodige calorieën kunt voorkomen tijdens het koken

  • Hoe je jouw doel zo helder in kaart krijgt dat je ook bij een dip moment kunt doorpakken

  • Hoe effectief beweging is t.o.v. de focus op je voeding

  • Hoe je een makkelijk beeld kunt krijgen van je eigen eetpatroon

Wie zijn Bo & Fleur

Wij zijn de diëtisten en oprichters van MyFoodCoach. Een jaar geleden borrelde bij ons het idee om samen ons bedrijf op te gaan richten waar we gingen afwijken van het standaard diëtisten werk. Leuk dat je een half uurtje in 2 weken op consult kunt komen, maar dat zet niet echt zoden aan de dijk als je 10, 20 of 30 kilo wilt kwijtraken. Wij willen er als coach op die plekken zijn waar jij veel tijd rondbrengt. Juist, online en dus ook op social media. We hebben inmiddels met ons 12 weekse afvalplan ontzettend, giga gaaf veel mensen mogen helpen. En we gaan door: onze missie is om zoveel mogelijk mensen te coachen naar hun droomgewicht. Met persoonlijk aandacht, tijd en actiepunten. Omdat we inmiddels wel doorhebben dat het soms gewoon spannend is om de knop om te zetten en er voor te gaan hebben we de “in 7 dagen 1 kilo lichter”  opgezet. Zodat je een eerste kennismaking kunt krijgen met ons, onze visie, aanpak en kookkunsten. En natuurlijk: dat je alvast 1 kilo lichter bent in 7 dagen. Alles voor actie in de praktijk en zodat je nooit meer op dieet hoeft te gaan!

Wat Anderen Zeggen

“Toen ik aan de slag ging met MyFoodCoach merkte ik pas hoe gemakkelijk afvallen eigenlijk kan zijn! Het is simpel en efficiënt. Je hoeft geen voeding uit te sluiten. Natuurlijk moet je even inkomen in het begin. Maar dat wordt al snel automatische, waardoor er ook een leefstijl verandering optreedt.
Je moet dan alleen nog even nadenken bij moeilijkere momenten, zoals een feestje of een barbecue. Je hebt al minder trek dan voorheen, omdat je overdag goed eet. Daarom vreet je je niet meer helemaal vol tijdens die etentjes. Bo en Fleur houden het afvallen en je nieuwe eetgewoonte simpel. Ze zijn toegankelijk! Door deze nieuwe eetgewoonte ben ik 16 kilo kwijtgeraakt in 5 maanden tijd! En het fijnste? Ik kan weer volop bewegen!”

Bram Romkema,

Wat zijn jullie een super enthousiast team. Ik vind jullie manier van communiceren top”

Ilonka

” Ze zijn erg enthousiast en dat werkt aanstekelijk! Ik ben altijd erg kritisch in het begin. Stiekem dacht ik: deze twee jonge dunne meiden begrijpen het vast niet…! Nou dat is echt niet aan de orde! Bo en Fleur begrijpen je dus wel!”

Maaike Bruinings

Krijg Direct Gratis Toegang

JA, IK WIL MEEDOEN!