ERVARINGEN

Lees ook onze google reviews hier!

WAT ANDERE VINDEN VAN DE NO-NONSENSE COACHING

Lees ook onze google reviews hier!

SUSANNE PAKTE NA DE GRATIS 5 DAAGSE DOOR MET ONS, MET DIT ALS RESULTAAT:
 
“Shaken, Koolhydraat arm eten, gewoon niet snoepen, zelf bijhouden wat ik eet, veel sporten, etc. Allemaal dingen die ik heb geprobeerd om definitief van die overtollige kilo’s af te komen.
 
Maar elke keer was het eigenlijk hetzelfde verhaal. Ik begon enthousiast, het ging 2-3 weken heel erg goed, er komt een borrel / feestje voorbij, ik ga de mist in, denk dat alles voor niks is geweest en val weer in mijn oude gewoontes. Begin oktober hadden een paar vrienden hetzelfde gevoel als ik: die kilo’s moeten eraf, dus waarom geen challenge? In 3 maanden tijd gingen we proberen om met 5 personen 40 kilo kwijt te raken. Ook dat ging in het begin heel goed, maar waar er 1 de mist in gaat, trekt hij de rest met zich mee.
 
Op het moment dat het ook net bij mij weer mis ging, kwam ik op Instagram MyFoodCoach tegen. Een 5 daagse challenge en gratis, waarom proberen we het niet gewoon. En vol goede moed begon ik met de 5-daagse. Na 4 dagen hadden we op donderdagavond een online training, ook hier had ik me netjes voor aangemeld. Vlak voor de training zei mijn man: ik heb je zelden zo gemotiveerd gezien, je bent zo vrolijk, je vindt het zo leuk! En dat gevoel werd na de training alleen maar meer bevestigd. Mijn man zei: ik weet niet wat die meiden allemaal tegen je zeggen, maar het werkt! En dat was voor mij de reden om me aan te melden voor de 12-weekse.
 
We gaan korte metten maken met die excuustruus en de apen weer terug in zijn kooien leren zetten. En vooral de tips en trucs die ik hiervoor heb gekregen, hebben me enorm geholpen. Je tussendoortjes in de auto en op zolder leggen, zorgvuldig je bestek kiezen, bij een buffet eerst een rondje lopen zonder bord en je actiepunten klein, maar effectief houden met uiteraard een feestje wanneer het gelukt is! Foto’s waarop ik de coaches met en wijntje en een stuk appeltaart zie, werken voor mij enorm motiverend. Niet het gevoel hebben dat ik iets niet mag, maar juist moet genieten (met mate J). Ga lekker uit eten, neem je tussendoortjes, maar ben je bewust van wat je eet en bedenk bij jezelf: is dit de kcal echt waard? Geef ik dit een 8 of hoger? Al met al ben ik na 12 weken maar liefst 13.6 kilo kwijt geraakt, precies het huidige gewicht van mijn zoontje van 1.5 jaar.
 
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar wat ben ik trots op mezelf! Afgelopen weekend heb ik dan ook een klein feestje gevierd! Nu lekker door met het masterplan. Want ik weet dat ik er nog lang niet ben, maar met de hulp van de enthousiaste coaches ben ik over 9 maanden weer een gezonde, actieve, vrolijke en vol zelfvertrouwen Suus! Ik weet dat ik het kan!” (Susanne Janssen)
Susanne
Lees hier het te gekke verhaal van Iris!
 
“Afvallen was een gewoonte geworden, even snel afvallen en dan weer heel tevreden met die paar kilo’s die er af zouden zijn. Ik nam ook aan dat ik altijd “te dik” zou zijn want dat hoort nou eenmaal bij me. Maar na 2 zwangerschappen dacht ik wel nu is het klaar en moet ik echt afvallen! Maar veel pogingen “even streng” zijn verliep na 2 weken weer in het oude patroon.
 
Toen Myfoodcoach voorbij kwam via Instagram dacht ik eigenlijk weer iets dat tijdelijk mij kan helpen. Laat ik mee doen met de 5-daagse het is gratis en dan snap ik het wel!
 
Niets was minder waar, ik werd heel erg enthousiast van de coaches en hun hele aanpak werd alleen maar aanstekelijker waardoor ik vond dat ik mijzelf mocht investeren en dit maar gewoon mocht proberen. Want wie weet werkt het wel?!
 
Week voor week ging voorbij en ik werd steeds enthousiaster maar kreeg ook duidelijke aanwijzingen en werd op mijn plek gezet (indien nodig) met de heldere aanpak van de coaches!
 
Geen mooi pakketje voor je maar gewoon duidelijkheid, met veel humor! Want wat blijkt, afvallen kan ook leuk zijn, en heel leerzaam in je verdere leven! Ik ben er nog niet maar ik ben verder gegaan met het masterplan.
 
Nooit gedacht dat ik het zou zeggen maar het kost echt minimaal een jaar om je gedrag aan te passen en een blijvend resultaat te krijgen.
 
Goede hoop heb ik ondertussen voor de toekomst en dat ik ook slank en gezond kan zijn. Ik ben er nog niet maar dankzij deze toppers is het doel dichterbij dan ooit!
 
Ik ben vaker enthousiast over iets maar dit kan ik echt iedereen die ontevreden is met zijn gewicht aanraden. Je doet namelijk niets geks, geen pilletjes, shakes of andere strenge voorschriften. Je past jouw dagelijks leven aan een normaal en gezond eetpatroon met als nog die bitterbal of dat glas wijn na een dag hard werken. Omdat je precies weet hoe je dit passend kan krijgen in jouw budget aan kcal!
 
Lieve coaches ik ben erg blij dat jullie op mijn pad kwamen. Dankjewel”
Iris Waals

Ik voel mij onwijs goed, mijn huid is weer mooi en ik voel mij fit!

“Ik heb er al zoveel diëten op zitten dat ik op een gegeven moment echt dacht dat ik maar op een tomaat moest gaan leven wilde ik van mijn kilo’s afkomen. Ik had het idee in mijn hoofd gekregen dat ik zo min mogelijk moest eten. Want dan zou je wel gaan afvallen toch? Maar dat werkte natuurlijk helemaal niet. 

Ik heb van jullie geleerd te eten op een manier wat bij mij past. Ik hoefde helemaal niets tegen mijn zin in te doen. Mijn eten is weer in balans. Dit doet mij echt onwijs goed! Ik baal er wel van dat ik dit niet 20 jaar eerder heb geleerd. Deze leefstijl past niet alleen goed bij mij maar ook bij mijn gezin. Zelfs mijn man is om! We eten op eerste kerstdag “MyFoodCoach”. Ik heb zo erg de smaak te pakken dat ik zelfs langer met jullie wil doorgaan. Dankjewel!” – Marion

Marion
Lees hier het ervaringsverhaal van Denise!
 
“Voordat ik MyFoodCoach tege kwam lukte het mij zelf maar niet om af te vallen. Ik wil al een aantal jaar van mijn kilo’s af. Er komen alleen maar kilo’s bij i.p.v. er af. Na alle adviezen van buiten af en verschillende diëten en diëtiste kwam ik My Food Coach tegen.
 
Ik ben eind november met de 5 daagse begonnen en daarna gestart met de 12 weekse. Ik ga nu door met het masterplan voor de laatste 5 á 10 kilo. Ik ben in gaan zien dat je alles mag en kan eten zolang je maar binnen je ‘budget’ blijft. Na alle andere diëten/ diëtiste waarin ik het niet kon vol houden en geen resultaat zag. Ben ik nu dankzij MyFoodCoach 7 kilo kwijt.
 
Ik ben nog steeds super enthousiast en vol overtuiging ga ik de laatste kilo’s ook kwijt raken!! Ik zou het anderen zeker aanraden; niets is verboden waardoor het geen obstakel is, maar juist een nieuwe leefwijze en gedragsverandering.
 
Super bedankt fijne coaches van MFC !!”
Denise

Ik was mijn lichaam aan het vullen ipv voeden

“Ik zat niet goed in mijn vel en had het idee dat het niet meer mijn lijf was. Zelf had ik om die reden al alles geprobeerd om af te vallen, maar niets werkte voor de lange termijn. Ik probeerde op een gegeven moment maar zo min mogelijk te eten, wat alleen zorgde voor eetbuien later op de dag. Toen ik met het 12 weekse MyFoodCoach afvalplan aan de slag ben gegaan ging ik pas echt nadenken over wat ik in mijn mond stopte. Ik kwam tot de conclusie dat ik mezelf aan het vullen was in plaats van aan het voeden. Mijn lichaam had weer voedingsstoffen nodig in plaats van alleen maar loze calorieën.

Ik vond het online programma heel erg makkelijk om te volgen. Ook wat het heel fijn dat er steun was van andere mensen in de besloten Facebookgroep en het persoonlijke contact met jullie als experts als je ergens mee zat. Het was vooral erg leerzaam. Ik heb niet het gevoel gehad alsof ik op dieet was. Er wordt niks verboden, je mag juist alles eten. Ik heb geleerd de juiste balans te vinden. Je kan best een keer taart eten, maar dan leer je ook hoe je dat kunt compenseren.

Omdat dit hét programma is wat werkt voor de lange termijn raad ik mensen aan met jullie aan de te gaan!”

Chantal

Genieten van een wijntje en afvallen

“Dankzij het 12 weekse afvalplan heb ik de handvatten en structuur gekregen die ik hard nodig had. Ik wilde namelijk 10 kilo afvallen. Mijn hele leven was ik aan het jo-jo en met mijn gewicht en ik wilde graag een manier vinden waarop ik mijn streefgewicht kan behouden en lekker in mijn vel kan zitten.

En of dat gelukt is! Ik ben inmiddels 9.7 kilo afgevallen. Dit is gelukt omdat ik met jullie methode wel kan genieten van een wijntje en een bitterbal. En dit slim weet in te passen in mijn leefpatroon. Dit spreekt mij enorm aan en werkt ontzettend goed voor mij.

Het fijne vond ik dat ik niet naar een reguliere dietist ging waar je op een weegschaal ging staan, ging balen en weer vertrok. Ik kon nu zelfstandig aan de slag met alle kennis die jullie delen en wekelijks progressie boeken. De besloten Facebookgroep was motiverend omdat je wist dat je niet alleen was.

Ik heb de smaak te pakken en ga met jullie hulp nog door om 5 kilo af te vallen!”

Demi Bos

Ik had een stok achter de deur nodig

“Na een heel druk jaar van onder andere een verhuizing met nieuwbouwhuis en een zwangerschap vlogen de kilo’s eraan. Ik deed duidelijk iets wat niet werkte voor mijn gewicht maar was te moe er alleen mee aan de slag te gaan. Ik wilde de stok achter de deur om het tij te keren. Via Facebook zag ik dat Maartje het programma al had gevolgd bij jullie met een mooi resultaat. Jullie nuchtere aanpak sprak me aan en deed me besluiten er voor te gaan.

Ik sluit mij helemaal aan bij jullie filosofie: je moet anders gaan eten en niet jezelf voor de gek blijven houden. Het is niet voor even maar een leefstijl voor de rest van je leven. Ik kookte altijd erg kcal rijk en at veel teveel. Dankzij jullie berg aan slanke recepten eet ik nu heel anders. Overdag heb ik ook mijn ritme gevonden en weet ik wat ik het beste kan eten, ook als ik gewoon zin heb in veel eten.

Nu heb ik geleerd hoe ik gezonde keuzes kan maken en prima de dag door kan komen zonder continue het gevoel te hebben wat te moeten eten. Doordat ik er continue mee bezig ben weet ik gewoon dat dit geen tijdelijk succes is. Het fijne aan jullie programma is dat je het online kunt volgen en het kunt inpassen in een druk bestaan. Ik hoef niet op een gezet moment ergens naartoe. Dat is voor mij heel erg handig. Ook vind ik de besloten Facebook groep heel erg fijn, daardoor blijf ik er actief mee bezig. Ik ben 5 kilo kwijt maar ik ga gewoon door met behulp van jullie Masterplan voor de laatste kilo’s!”

Roos Numan

De knop moest om!

“Ik wist al een tijdje dat ik iets met mijn gewicht moest doen, maar ik had een zetje nodig. Na het volgen van een online training van MyFoodCoach ben ik aan de slag gegaan met het 12 weekse programma. Er moest een knop om. Tijdens het programma heb ik geleerd hoe ik mijn eetgewoontes kon aanpassen zodat ik ging afvallen. En dat afvallen ging ontzettend goed. Doordat ik overdag meer ging eten had ik ’s avonds minder trek. Ook de verdeling van mijn voeding heb ik aangepast. Door de modules heb ik meer productkennis gekregen. In de besloten Facebookpagina motiveert iedereen elkaar die bezig is met het programma en ook de coaches staan naast de persoonlijke gesprekken hier voor je klaar. Het voelde niet als een dieet en ik ben blij met het resultaat.”

Monique

Ik durf weer koolhydraten te eten

“Wat mij over de streep heeft gehaald is dat ik diep in mijn hart wist, dat was ik deed niet gezond was. En de manier waarop de coaches van MFC praatte en de dingen uitlegden was zo ontzettend duidelijk en logisch.  En de belofte dat ik met het eten van koolhydraten toch af zou vallen was, na veel twijfelen, toch de reden dat ik het ging proberen. Leuke spontane meiden die echt lieten merken dat ze wisten waar ze het over hadden. Echt professioneel!

De twaalf weekse van MFC is in mijn ogen helemaal geen dieet. Het is een duidelijke, directe, simpele manier om je leven gezonder en uiteindelijk makkelijker te maken. Je leert hoe je afvalt zonder te diëten. Zonder nee te zeggen tegen koolhydraten of melkproducten bijvoorbeeld. Ze leggen piekfijn uit hoe een gezond dagmenu in elkaar zit en hoe jij die zelf naar je hand kunt zetten. Ze laten zien, hoe leuk het kan zijn om wijze keuzes te maken en om bij te houden wat je precies eet. Maar wat misschien wel het allerbelangrijkste is, is dat door de positieve invloed die de coaches laten zien, jij ook positief wordt met elke stap die je zet in de goede richting. Je leert trots op jezelf te zijn .

Ga je uit eten, ga je op vakantie, heb je een high tea: de coaches helpen je om goede keuzes te maken, om je niet schuldig te voelen en vooral ook om te genieten in het leven. Je leert gezond te leven, je leert jezelf te waarderen en te belonen, je leert te eten op een manier waardoor je eigenlijk nooit meer hoeft te lijnen. Geen rare poespas, rare ingrediënten of dingen die je niet mag eten.  Gewoon accepteren dat de coaches echt weten wat de sleutel is om gewicht kwijt te raken en daarna je gezonde verstand gebruiken om je doel te bereiken. Eigenlijk is het allemaal heel logisch wat je leert in de modules. En het is vooral leuk om te doen!

Je bent nooit te oud om voor een simpele en gezonde leefstijl te kiezen, waarbij je elke dag kunt genieten! En als je daarbij de juiste uitleg, steun en hulp krijgt, wordt het allemaal veel leuker!” Sandra vanuit Portugal

Sandra

“12 KILO LICHTER IN 12 WEKEN

Ik heb jaren lang verschillende diëten geprobeerd. Met resultaat maar helaas iedere keer van korte duur. De kilo’s vlogen er snel weer aan en soms zelfs in dubbele kilo’s. Door een toevallige ontmoeting zijn wij met elkaar in gesprek gekomen. Eerst was ik vrij sceptisch want “ik wist het zelf allemaal wel”. Ik ben toch  met je in zee gegaan omdat je vertelde hoe ik het moest aanpakken. Dat schudde mij wakker. Wat overigens ook wel mocht want ik woog toen 124,8 kilo!!

Ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik met MyFoodCoch in zee ben gegaan. Want jij hebt mij na 12 weken 12 kilo lichter gecoacht, waar ik heel erg blij mee ben!

Uiteindelijk zit het hem in de keuzes van wat je allemaal in je mond stopt. Jij hebt mij echt bewust gemaakt wat voeding allemaal met je kan doen.

Ik zal altijd blijven opletten op wat ik eet en hoeveel ik eet, omdat anders de kilo’s er weer aankomen. Volhouden is de grootste uitdaging voor mij aangezien er valkuilen genoeg  zijn. Maar het resultaat wat ik nu al heb bereikt is zooooooo verslavend dat ik ga doorpakken. Het geeft je vertrouwen in wat je aan het doen bent. Ik ben nu 56  en wil zo gezond mogelijk oud worden. Dat wil iedereen dat is logisch, maar mensen met aanleg zwaar te worden moeten zich echt bewust zijn dat verkeerde voeding een behoorlijke sta in de weg is om gezond oud te worden.

En mocht ik weer terugvallen in “oude gewoontes”  dan zal ik zeker weer contact met je opnemen , maar voorlopig gaat het goed en ben highly motivated!!”

Jeroen

“Via een vriend van mij ben ik in contact gekomen met de diëtisten van MyFoodCoach. In eerste instantie heb ik ze, op een afstandje, een aantal weken gevolgd op Facebook. Wat doen ze? Waarom is dit dieetprogramma wel succesvol? Wat zeggen andere mensen erover? Allemaal vragen die bij mij de revue passeerden voordat ik überhaupt een écht contact zocht. Ik was op dat moment bezig met de Weight Watchers en daarvoor heb ik andere dieet programma’s gevolgd maar allemaal niet succesvol. Ik had de moed al opgegeven maar ik besloot toch om MFC een bericht te sturen. Een laatste poging om van die extra kilo’s af te komen, om een lichaam te krijgen waar ik mijzelf weer zeker in zal voelen.

Zo gezegd zo gedaan. Binnen een paar dagen begon ik aan het 12-weekse afvalprogramma en vrijwel direct viel ik vol verbazing na het zien van mijn op maat gemaakte dieetprogramma. Mijn eerste reactie was: ‘Weet je zeker dat ik zoveel mag eten, dat dit goed is?’ En daarna zei ik meteen ‘Ik moet nog maar zien of ik ga afvallen terwijl ik zoveel moet eten’. En ja hoor, na een week was daar de weegschaal die zei: -1,3 kg! Zoveel vertrouwen en extra motivatie gekregen terwijl ik zoveel moet eten.

De coaches van MFC zijn de eerste diëtisten (voor mij) die zorgen dat je lekker kunt blijven eten, dat je af en toe best een keer dat stukje chocola mag nemen wat je zo lekker vind. Ze staan dagelijks voor je klaar en je kan ze elke dag een berichtje sturen; elke keer dat je twijfelt of wanneer je weegschaal niet naar beneden gaat (of juist wel naar beneden gaat) of om een simpel advies die je nodig hebt wanneer je in de supermarkt staat. Ook wanneer je een ‘misstap’ hebt begaan dan maken ze je bewust dat je mag er best een mag maken, maar niet elke dag.

De coaches houden je goed in de gaten, ze coachen je echt en willen echt dat je je doel bereikt. Elke week krijg je een nieuwe module waarin ze je bewust maken van alles wat nodig is om af te vallen en geven ze je een opdracht die je helpt om nog beter naar jezelf te kijken. Ik raad een ieder aan om het programma van de 12-weekse te volgen. Ik had nooit verwacht dat ik er zo enthousiast over zou worden maar dat ben ik dus wel. Aarzel niet en meld je aan om eindelijk op een verantwoorde manier van je kilo’s af te komen door maar liefst meerdere keren per dag te eten.

Tot slot nog even iets om te laten zien dat de coaches van MFC écht het beste met je voor hebben het volgende voorbeeld. Op het moment ben ik nu met gescheurde enkelbanden in de lappenmand. Ik heb meteen een kaart gekregen waarin ze mij ook vertellen dat ze samen met mij ervoor zorgen, ondanks de minimale beweging, dat ik gelijk blijf met gewicht of juist alsnog kan afvallen. Ik zou mij daarom geen betere diëtisten voor kunnen stellen. Ze zijn er niet alleen voor je overtollige kilo’s, ze zijn er ook voor je als persoon.”

Ilse Modder

Ik vond het 12-weekse afvalplan echt super, het enthousiasme van de coaches bij MFC is enorm. Voordat ik bij hen kwam wilde ik graag wat kilo’s kwijt. Ik had een lastigere tijd achter de rug en ik ben nou eenmaal een emotie eter! Door alle drukte en emotie in mijn leven was ik toch wat kilo’s aangekomen, waar ik niet blij mee was. MyFoodCoach was mijn stok achter de deur. Hun aanpak werkt! Het zijn leuke, heerlijke, enthousiaste meiden. Het kan niet anders dan dat je zelf ook enthousiast wordt. Ze winden er geen doekjes om, zeggen waar het op staat en helpen je als het even tegen zit. Als je een rotdag hebt word je weer opgepept door de coaches, schouders eronder en weer door!
De onwijs leuke recepten heb ik veel gebruikt, ze zijn makkelijk, met weinig producten. En niet onbelangrijk, thuis kon iedereen mee eten. De aanpak van MyFoodCoach is lekker down to earth en recht door zee. Bij de coaches kan je heerlijk normaal doen. Een feestje kan namelijk ook gewoon als je de 12-weekse volgt! En als ik een etentje heb bij de pizzaria, geen probleem. Ik eet gewoon een pizza en geniet er met volle teugen van! De meiden leren je dat dit prima past binnen een gezondere leefstijl en dat het draait om balans. De community waar je inzit met andere 12-weeksers was een steun voor mij! Er was een groepsgevoel doordat iedereen 1 doel voor ogen heeft. Het volhouden van afvallen is vaak het moeilijst, maar door de groep en de enthousiaste coaches hou je het makkelijk vol. Op maandagavond doen ze een live coachingscall in de community, daar pikte ik toch altijd weer nieuwe dingen op!

Kitty

“Soms loopt het leven anders dan verwacht en kom je jezelf flink tegen. Als er dan toch van alles moet gebeuren, dan ook maar wat kilo’s er af. Ik werd geattendeerd op de strenge, doch rechtvaardige aanpak! En inderdaad, inmiddels al 14,5 kilo er af. Mijn coach Bo bleek overigens een superaardig, enthousiast mens te zijn die er helemaal voor gaat. Zo zat ik met een uitnodiging voor een high-tea, waar ik me geen raad mee wist. Bo nam contact op met het etablissement en zie daar, ik kon gewoon gezellig, maar wel verantwoord meedoen. Met zo’n gepassioneerde coach gaat het mij lukken mijn streefgewicht te behalen!” Olga.

Olga

Het enthousiasme wat de coaches van MFC laten zien in de coachingscalls motiveert je om er weer een week tegenaan te gaan. Maar eigenlijk kost dit niet heel veel moeite met de lekkere en gevarieerde gerechten die ze aanbevelen. En ze maken je echt bewust om je leefstijl te veranderen. Ik ben in 4 weken de eerste 4 kilo kwijt en ga nog even door. Wat mij het meest opgevallen is, dat ik altijd het idee had dat ik best veel kon/ mocht eten omdat ik redelijk veel sportte. Maar je voeding heeft meer impact op je gewicht dan je hoeveelheid bewegen. Bewustwording van wat er naar binnen gaat heb ik echt van de coaches geleerd. Bedankt daarvoor. Zeker aan te raden als je ook je leefstijl wil veranderen en wat kilo’s kwijt wilt!

Karin, 45 jaar

Gewoon eerlijk. Dat is het eigenlijk. MyFoodCoach is gewoon eerlijk!

Je moet er even doorheen… al die oude eetgewoonten afleren… Maar mijn coach heeft mij fantastisch geholpen! Reële doelen stellen, vaste contactmomenten en altijd bereikbaar voor hulp. Ik ben zo fantastisch geholpen, dat ik in 6 weken 10 kilo kwijt ben geraakt. Nu 10 maanden verder ben ik maar liefst 20 kilo kwijt!! Maar nog belangrijker, ik heb mijn eetgewoonten bijgesteld. Daar heb ik op de lange termijn echt iets aan! Ik ben trots en ga dus nog even door.

Ontzettende aanrader! Gewoon DOEN! Thanks!

Ben, 28 jaar

“Mijn grootste probleem was dat ik bepaalde jurkjes niet meer aan kon. Ik ben niet veel te zwaar maar het vet zit op de verkeerde plaatsen met name mijn buik. Eigenlijk hoefde ik niet af te vallen, mijn BMI was niet echt slecht maar toch wilde ik onder de 60 kg komen. En dat is gelukt, ik ben nu 59 kg en wil eigenlijk nog door naar de 57kg. Gisteren bij de lunch die we hadden, zagen zelfs familieleden dat ik afgevallen was. Ben kilo’s kwijt en centimeters van taille, buik en bovenbenen. Ik heb heel veel geleerd en probeer dat zeker vast te houden en voort te zetten om nog meer af te vallen. Ik wil niet meer terug naar die 62kg of meer. Al wat ik geleerd heb, probeer ik ook in mijn werk door te geven en jullie coaching aan te raden. En dat lukt… De manier waarop jullie het doen is DE goede manier. Niet belerend of dwingend.

Chapeau!!!!

Veel lieve groeten allebei en onwijs bedankt voor jullie adviezen, leuke video’s en recepten.”

Jeanne

Jeanne

“Sinds mijn zwangerschap en een nare vechtscheiding waren de kilo’s er bij mij stiekem aangekropen. Ik was en ben mijn hele leven al een excuustruus. Ik geloof niet in diëten en lijnen nadat ik een vriendin verloren ben door anorexia. Dus ik vond dat ik mijn omvang maar moest accepteren.

Toch bleven de webinars van MyFoodCoach me trekken en na de 3e hingen de coaches aan de telefoon. Zij overtuigde me met een ferme schop onder mijn kont om af te gaan vallen. Nog niet eens voor mezelf maar vooral om voor mijn zoontje een gezonde mama te zijn.

Ik regelde een weegschaal en begon met volle moed. Mijn startgewicht was wel even schrikken. Maar een doelgewicht stellen vond ik moeilijk. Ik had niet zoveel met die cijfers. Met Bo kwam ik erachter dat tastbare doelen mij meer helpen. Het gele rokje-streven werd mijn mindset. Ik paste niet in een maat L en ging hem pas kopen als ik een maat M paste.

Zo ging ik de 12 weekse door. Door een verandering in mindset en bewustheid over voeding veranderde niet alleen mijn uiterlijk. Ik voelde me fitter, zekerder en vrijer in mijn eigen doen en laten. En dat werd zichtbaar. Mensen vroegen wat ik deed en vol enthousiasme vertelde ik over MyFoodCoach, de meiden, hun directe aanpak, de verandering in mindset en de super fijne steun in de groep.

Ik zou de coaches van MFC aan iedereen aanbevelen, zelfs als je maar een paar kilo wilt kwijtraken. Ze zijn zo gedreven in wat ze doen. Ze motiveren je, geven je een schop onder je kont en vieren behaalde successen met je mee. Maar bovenal hebben ze mij daarnaast Eline weer helpen terugvinden”.

Eline Zeelenberg

HOEZO DE HANDDOEK IN DE RING GOOIEN?!

“4 maanden geleden deelde ik al mijn ervaring. Op dat moment zat ik in week 5 van de 12 weekse en was 5 kg afgevallen. Ik kwam daarna thuis na een maand vakantie en was 1,1 kg afgevallen. Wat er daarna gebeurde, geen idee. Ik had geen zin meer in etiketten lezen, eten afwegen of mijn eetdagboek bijhouden. Na 3 stille weken (van mijn kant) zat mijn 12 weekse er op. Mijn doel leek verder weg dan ooit. Als je nu denkt dat het daarbij bleef, ken je de coaches van MFC nog niet. Ze bleven me hulp aanbieden om verder te gaan en probeerde me te motiveren. Ik ging er niet op in. Maar, ze kennen mij. Ik heb een harde schop onder mijn kont nodig. Toen ze tegen mij zei: Jezus Likos, kom op zeg. Waar ben je nou helemaal mee bezig? Je accepteert die extra kilo’s toch niet????? Ze deed me het zoveelste aanbod en zo wispelturig als ik kan zijn zei ik: waarom ook niet? Ik begon aan het Masterplan en ben ontzettend blij dat ik dit gedaan heb. In de coachingscalls delen de coaches hun kennis. Het voelt soms dat zij harder hun best doen, terwijl ik uiteindelijk degene ben die het moet doen. Ze kennen mijn zwakke momenten en daar springen ze direct op in. Ze hebben altijd een plan voor deze momenten klaar liggen en ze blijven mij herinneren aan mijn doel. In totaal ben ik nu 15 kg afgevallen, wat ik zelf nog nauwelijks kan geloven, maar de foto’s liegen er niet om!”

Angelique

Hoe ik mijn eigenwijsheid aan de kant schoof

“Ik ben er zo eentje die enthousiast aan de slag gaat, maar na 2 weken denkt: “ja ik weet hoe het moet” oftewel geen hulp meer nodig meer denken te hebben. Of dat ik denk “ja doei, ik heb trek in iets lekkers nu laat ik de teugels even (ahum, gewoon voor altijd) vieren”.

Dus ik ben stronteigenwijs, daarom passen deze nuchtere dames goed bij mij. Een liefdevolle schop onder mijn kont, dat je alleen jezelf er mee hebt en dat afvallen (of eigenlijk zoals ik en de dames het ook noemen, je levensstijl omgooien) echt geen eendaags werkje is. Je moet er hard voor werken en dan laten ze weten ook. Maar ondanks hun harde en duidelijk manier van aanpakken, denken ze met je mee en voelt het echt alsof we het samen doen. De slogan “één team, één taak” is precies passend hierin, net zoals de mariniers hard werken maar wel SAMEN! Nu 5,5kg afgevallen en ik ben nog niet bij mijn streefgewicht, maar alle vertrouwen erin dat ik het SAMEN ga behalen met deze heldinnen.

Wil je betrokken maar duidelijke diëtisten, dan moet je ZELF de keuze maken om aan de slag te gaan met deze toppers! Je zult er geen spijt van krijgen achteraf, zolang je maar de energie en aandacht erin stopt die ervoor nodig is…” Margriet

Margriet
10 kilo lichter!

“Ik was al jaren aan het proberen om af te vallen, maar niets hielp. Vaak deed ik ‘alles of niets’. Nadat ik MyFoodCoach tegenkwam op social media ben ik ze gaan volgen op Instagram. Hierdoor kreeg ik het vertrouwen in hun aanpak en heb ik doorgepakt met het 12 weekse afvalplan. Het fijnste van dit plan is dat je wijzer wordt van alle modules en dat je terecht kunt bij je coach via Whatsapp met al je vragen. Het was heel erg duidelijk wat je moest doen. Ook de coachingscalls in de Facebookgroep waren fijn. Ik kon er niet altijd live bij zijn, maar terugkijken is altijd mogelijk. De andere deelnemers die bezig zijn met de 12 weekse motiveren en stimuleren elkaar, dat is zo aanstekelijk.

MyFoodCoach is no-nonsense, ze geven je persoonlijke aandacht en coachen op een lange termijn resultaat. Als je naar een reguliere diëtist gaat krijg je eenmalig feedback over je voeding en producten. De dames van MyFoodCoach geven je aan hoe je tactische keuzes kunt maken op verschillende momenten in je leven. De kennis die je opdoet over voeding en gedrag met de modules zorgen hiervoor. Ik ben inmiddels 10 kilo afgevallen!”

Roos-Anne Holwerda

“Ik voelde mij niet meer fit. “s Ochtends werd ik al moe wakker. Ik dacht eerst dat ik iets mankeerde of een burnout zou krijgen. Ik zorgde veel voor mijn gezin en voor mijn ouders, die wat meer zorg nodig hebben. Dus ik dacht dat daardoor de vermoeidheid erin zat. Maar nee. Het heeft echt met mijn voeding te maken gehad dat ik mij zo futloos voelde.

Dit succes valt en staat met mijn planning die ik van jullie geleerd heb te maken. Van tevoren bedenken wat ik nodig had, dus niet meer op het moment zelf iets moeten kopen in de winkel. Tussendoortjes vond ik lastig te kiezen maar nu weet ik hoe ik etiketten kan lezen en gezonde keuzes hierin kan maken. Het leuke is, zelfs mijn kinderen kijken nu naar etiketten. Niet om ze te vertellen dat ze iets niet mogen, maar om gewoon slimmere keuzes te maken. We doen dat nu met toetjes, brood, ijsjes, crackers noem het maar op.

Gedurende het 12 weekse afvalplan vond ik het heel erg fijn dat er altijd een vangnet was. De wekelijkse coachingscalls, de whatsappcoaching, de persoonlijke gesprekken. Het was er allemaal! Ook vond ik de verhalen in de besloten Facebookgroep super inspirerend en de recepten die de deelnemers onderling delen. Echt leuk!

Je hebt levenslang als je je gezond en fit wilt voelen dus moet je wel aan de slag met gedragsverandering. Jullie hebben dit heel erg leuk en spontaan aangepakt. Geen goede of foute producten maar die kennis delen die ik nodig had om te komen tot mijn einddoel. Heel erg bedankt!!”

Sabina

“Voordat ik bij de dames van MyFoodCoach aanklopte voelde ik me niet prettig in mijn eigen lijf. Mijn kleren zaten niet meer lekker en overdag raakte ik mijn energie snel kwijt. Nu ik het programma heb gevolgd heb ik steeds meer energie overdag, omdat ik en gewicht ben verloren en ik eet beter dan daarvoor. Ik ben helemaal fan van de online modules. Het wordt door Bo in hapklare blokjes aangeleverd. Je leert elke week weer nieuwe dingen die je direct kan toepassen in de praktijk. Ik heb geleerd weekdoelen te maken en me hieraan te houden. De coaches hebben ervoor gezorgd dat ik kritisch naar mijn eetgedrag ben gaan kijken. Vaak zit het namelijk tussen je oren en als je kritisch naar jezelf kijkt, wordt je je bewuster. En nu pas ik de oplossingen die zij geboden hebben toe in mijn hele leven. Ga aan de slag met deze dames als je veel wilt leren, de modules zijn fantastisch!”

Elvera

“Doordat ik 9kg ben afgevallen voel ik mij zoveel fitter! Niet alleen het gewichtsverlies maar ook de manier waarop ik nu eet zorgt ervoor dat ik meer energie heb op een dag. Het 12-weekse afvalplan van MyFoodCoach heeft ervoor gezorgd dat ik nu heel goed besef hoeveel calorieën erin gaan en eruit gaan, de energiebalans. Ik merk dat ik structureel dingen anders aan pak dan voorheen. Bij de start woog ik rond de 72 kg en nu 63kg. Ik maak bijna iedere avond lekkere recepten van de meiden van MyFoodCoach, daar ben ik heel blij mee. Het is het complete plaatje waar ik mee aan de slag ben gegaan. Er bestaat geen wondermiddel om gewicht te verliezen, het is echt je gedrag waar je mee aan de slag moet. De enthousiaste coaches hebben doormiddel van het 12-weekse programma ervoor gezorgd dat ik wijzer ben over gedrag en voeding en ik dus betere keuzes kan maken. Ik voel me zo ontzettend veel fitter”

Maartje

Mijn grootste probleem voordat ik bij MyFoodCoach aanklopte was dat ik last had van mijn lichaam waarvoor ik naar de fysio ging. Hij gaf aan dat het gewoon aan mijn gewicht lag. Ik heb toen besloten er wat aan te doen door mij aan te melden bij MyFoodCoach.

Door het volgen van het programma heb ik een soort van cultuurverandering doorgemaakt en dat is voor mij erg prettig. Bepaalde dingen zijn nu standaard gezonder en dat is nu normaal geworden. Mijn grootste leerpunt was dat ik weer gewoon terug ben gegaan naar de basis. Ik heb 3 kinderen dus ik gooi niet mijn hele eetpatroon om maar ik ben wel net wat slimmere keuzes gaan maken zodat ik gezonder kan eten. Meer nadenken wat je eet en beseffen dat het op lange termijn beter is door anders te kiezen. Qua gewicht gaat het heel erg goed. Op 1 januari woog ik 105 kg en nu 93 kilo.

Ik val nog steeds af met dit eetpatroon. Met mijn voedingsschema en alle tips van de coahes gaat het mij zeker lukken om nog de laatste kilo’tjes aan te pakken. Wat ik heel fijn vind is de kennis uit de video’s, nu weet ik het ‘waarom’ achter voeding. Als mensen mij wat vertellen weet ik of het klopt of niet. Dat vind ik heel prettig. De manier van werken vind ik fijn. Bij jullie komt er doorheen “doe maar normaal en wees gewoon eerlijk.” Natuurlijk pak ik een wijntje en pak ik wat lekkers. Maar het gaat erom hoe ga ik er mee om.

Ik zou andere mensen aanraden met de coaches van MFC aan de slag te gaan omdat je niet aan het diëten bent maar slechts slimmere keuzes aan het maken bent. Ik het nooit gevoeld als een dieet wat ik moest volgen. In alle recepten die ze adviseren zit zo veel diversiteit, daar kan je alle kanten mee op!

Maarten

“Wat zijn jullie een super enthousiast team. Ik vind jullie manier van communiceren top! De modules en de coachingscall houden voor mij het einddoel duidelijk!

Ik ben strak op 1 maart begonnen met de 12weekse. Nu dus 8 weken verder en 4,6 kg lichter. Van 65,5 naar 60,9 kg. Nog 1,9 kg en is mijn streefgewicht bereikt. Gemiddeld 0.575 () kg per week. Volgens het boekje haha!

Jullie tip om een moodboard te maken (heb ik op pinterest gedaan), werkt echt. Dit werkt motiverend om door te zetten en niet van het padje te raken. Ook het bewust stil staan bij waarom ik wil afvallen maakt dat het nu anders is. (ik ben twee jaar geleden 8 kg afgevallen maar niet vast kunnen houden). Ik had bij de start al wel een gezond BMI maar zat toch niet lekker in mijn vel en de omgeving is dan niet altijd begripvol want het is toch niet nodig etc. etc.

Het was eigenlijk een last minute actie maar ik ben blij met jullie in zee te zijn gegaan!”

Ilonka

Vaak begon ik met een dieet, maar haakte na een tijdje toch weer af. Tot ik Bo leerde kennen. Zij begeleidt mij fantastisch, waardoor ik nu bijna op mijn streefgewicht zit. Bo steunt mij, confronteert mij, komt met tips hoe het anders kan en is altijd bereikbaar als ik het even niet zie zitten. Zij denkt actief mee en zoekt naar oplossingen die bij mij passen. Mede dankzij Bo hoef ik niet meer naar de-grote-maten winkel en durf ik weer voor de spiegel te staan. Ik voel me fitter, gezonder en enorm energiek. Ik ben zó blij met Bo! Als ik kan afvallen dan kan jij het ook!

Ellen, 59 jaar

Zelf probeerde ik wel verschillende diëten om de laatste kilo’s kwijt te raken, maar ik zat tegen een soort grens, het lukte maar niet; naast dat het vaak veel honger en vreetbuien veroorzaakten.

Vooral het inzicht in waar het dan misliep in mijn voedingspatroon was het grootste leermoment voor mij. Wat er dan net voor zorgde dat het niet lukte om af te vallen. Dat inzicht kreeg ik al bij de eerste afspraak toen mijn eetpatroon duidelijk was. Met een paar kleine aanpassingen kon ik zo beginnen en de kilo’s van de doelstelling gingen er gemakkelijk af!

Het prettigst is gewoon dat er naar jouw specifieke omstandigheden wordt gekeken, met duidelijk inzicht en overzicht van je voedingspatroon en daarop aansluitende korte actiepunten die je dezelfde dag nog kan toepassen. Je wordt goed ondersteund, en waar je het nodig hebt krijg je een extra boost; door haar enthousiasme is het moeilijk om zelf niet enthousiast te raken over je resultaten. Ook wordt je niet zomaar losgelaten, tussendoor is ze altijd bereikbaar voor vragen en zelfs nu dat de samenwerking klaar is houdt ze nog af en toe een vinger aan de pols; een heel geruststellende gedachte!

Christine, 28 jaar

Lees hier het te gekke verhaal van Giuliana:

“In november 2019 had ik een oproep gezien van MyFoodCoach op Instagram mbt de 5-daagse. Ik heb hieraan meegedaan, maar ik viel niks af. Die 5 dagen waren werkdagen en dan eet ik niet veel (sterker nog eerder te weinig). Pas na een aantal dagen, kwam ik erachter waarom ik niet afviel. In het weekend at en dronk ik te veel. Eerst dacht ik, ik doe het zelf wel, maar dat lukte niet…. Ik heb echt die stok achter de deur nodig.

Op 14 dec 2019 startte ik daarom met de 12 weekse. Ondanks dat ik tevreden was met mijn 110.3 kg en maat 46, wist ik dat er iets moest veranderen. Maar mijn lichaam was niet gezond, ongeacht mijn conditie of gezonde voeding. Ik wandelde zonder problemen 15 a 25 km. Sterker nog ik heb een betere conditie, dan 20 jaar geleden, toen ik nog 70 kg en maatje 38 had.

De coaches “zeurden” over wat nou mijn “dwingende noodzaak”…… Wat is nou mijn dwingende noodzaak?! Mijn reden waarom ik wilde afvallen was om nog meer leukere jurkjes te kunnen kopen en een panty die bleef zitten.

Elke vrijdag met de billen bloot (figuurlijk) in de Facebook groep om te vertellen of je wel of niet bent afgevallen. De steun die je van de groep krijgt, de kritiek van de dames en alle opdrachten samen maken makkelijker. Je doet het niet alleen en samen staan wij sterker.

Mijn eerste doel heb ik gehaald (99.8 kg), maar mijn einddoel is nog niet in zicht en ik ga nog door. Ik ga voor een gezond gewicht, nog betere conditie en heel veel leuke jurkjes?

Ik ben niet aan het lijnen en ik doe geen dieet, ik werk aan een verbeterde gezondere versie van mezelf.”

Giuliana

Lees hier het succesverhaal van Estelle:

“Ik heb afgelopen jaren continue het gevoel “de eeuwige strijd tegen de kilo’s” gehad te hebben. 

Met de 12 weekse heb ik geleerd dat veel diëten wel tijdelijk werken maar je voor een blijvend resultaat echt een andere mindset moet hebben. Het klinkt zo logisch maar het is iets wat je moet zien wil het ook logisch zijn voor je.

De eerlijkheid van Bo heeft me laten zien hoe ik het gewenste resultaat kan gaan bereiken en dat is niet door excuses maar echt met beide voeten op de grond gezet worden. Heerlijke aanpak die ik echt nodig had.

Ze laten je zien hoe het leuk is om aan de gang te gaan met deze verandering van gedachte waardoor je ook niet meer blind gaat staren op de weegschaal (natuurlijk is het wel een leuke bijkomstigheid dat de getallen minder worden ?) maar vooral het zorgen voor jezelf!”

Estelle

Lees hier het succesverhaal van Angela:

“Na 2 zware zwangerschappen en het druk hebben met mijn eigen bedrijfje en 2 kleine kindjes een verhuizing , sloop het erbij in en woog ik steeds meer.

Natuurlijk kan ik elk excuus wel bedenken maar toch ligt het aan je zelf. Dit was ik zo zat ik wist ook dat ik het niet alleen kon want anders was het allang gelukt.

Zelf wilde ik niet ergens aan mee doen waar bij er iets verboden wordt om te eten ik wilde gewoon nog alles kunnen eten. Geen dieet.

Gelukkig zag ik MyFoodCoach voorbij komen en deed ik mee aan de 5 daagse. Dit was zeker geslaagd en zo volgde de 12 weekse.

Zo bizar hoe snel het ging en hoe ik geen honger had, hoe goed je geholpen word en hoe super enthousiast de coaches zijn. Dat helpt ook zeker mee.

Uiteindelijk ben ik van 89.5 naar 79.1 gegaan 10.4 kilo minder! Wat ben ik een gelukkiger mens. Nu kan ik zoveel meer gezellige dingen doen met me gezin.

Zelf wil ik nog een paar kilo’s minder en gaan voor gewichtsbehoud. Daarom ga ik verder met het masterplan. Maar ik ben al zo blij met het resultaat. Dit raad ik echt iedereen aan!

Liefs Angela”

Angela Zuidhoek

VANUIT FRANKRIJK BIJNA 10 KILO LICHTER GEWORDEN

Leanne, wat een geweldige vrouw. Vanuit Frankrijk nam ze contact met ons op met de vraag of we haar konden helpen om van haar kilo’s af te komen. En of dat gelukt is: 9 kg lichter m.b.v. haar geweldige inzet en ons online coaching programma!! ???

“Ik at voor de start met jullie veeeels teveel kcal per dag en ook niet de goede hoeveelheid eiwitten, koolhydraten vetten. Hierdoor had ik dus vaak honger. De hoeveelheden van fruit en groenten zaten ver onder de gewenste hoeveelheden en chips en nootjes zaten er ver boven.

Ik vond jullie hulp helemaal top! De coaches zijn altijd bereikbaar geweest via de WhatsApp en heeft mij er altijd doorheen getrokken als het even minder goed ging of als ik gekke vragen had. Jullie zijn 2 super motiverende en enthousiaste meiden die er echt voor gaan en dat geeft mij net zoveel zin om er ook 200% voor te gaan. Ik kan dankzij jullie weer trots in de spiegel kijken en uitleggen aan mensen hoe ik al die kilo’s kwijt ben geraakt.

Ik droeg die kilo’s al een aantal jaren met mij mee en voelde mij er echt niet lekker bij, mijn kleren zaten altijd te strak en vond mezelf gewoon geen plaatje in de spiegel! Ik vond nooit een oplossing die bij mij paste en had ook de puf niet om ervoor te gaan.

Ik heb nu weer energie overdag! Niet meer het « moe opstaan » en mijzelf de dag doorslepen. Dat was ongeveer na week 3 of 4. De coach heeft mij hier goed bij geholpen met de noodrepen te adviseren en de voedingstoffen goed te verdelen over de dag. Ik had aan het begin ook vaak honger: dankzij mijn coach is de indeling van de kcal over de dag herzien en sindsdien heb ik nooit mee honger!

Jullie zijn een super team zijn! De coaching calls op maandagavond en het feit dat jullie gewoon de hele dag/week voor mensen klaar staan om te helpen! En natuurlijk omdat het gewoon super leuk en leerzaam is. De Facebook groep is ook erg belangrijk, iedereen helpt, steunt elkaar en er zijn altijd lekkere recepten te vinden. Ik vond het zelfs zo leuk dat ik langer met jullie door wil gaan m.b.v. het masterplan. Ik heb er zin in!”

Geef Leanne even een dikke like!!
Fijn weekend!

Leanne

Genieten van een wijntje en afvallen

“Dankzij het 12 weekse afvalplan heb ik de handvatten en structuur gekregen die ik hard nodig had. Ik wilde namelijk 10 kilo afvallen. Mijn hele leven was ik aan het jo-jo en met mijn gewicht en ik wilde graag een manier vinden waarop ik mijn streefgewicht kan behouden en lekker in mijn vel kan zitten.

En of dat gelukt is! Ik ben inmiddels 9.7 kilo afgevallen. Dit is gelukt omdat ik met jullie methode wel kan genieten van een wijntje en een bitterbal. En dit slim weet in te passen in mijn leefpatroon. Dit spreekt mij enorm aan en werkt ontzettend goed voor mij.

Het fijne vond ik dat ik niet naar een reguliere dietist ging waar je op een weegschaal ging staan, ging balen en weer vertrok. Ik kon nu zelfstandig aan de slag met alle kennis die jullie delen en wekelijks progressie boeken. De besloten Facebookgroep was motiverend omdat je wist dat je niet alleen was.

Ik heb de smaak te pakken en ga met jullie hulp nog door om 5 kilo af te vallen!”

Demi Bos

Ik had een stok achter de deur nodig

“Na een heel druk jaar van onder andere een verhuizing met nieuwbouwhuis en een zwangerschap vlogen de kilo’s eraan. Ik deed duidelijk iets wat niet werkte voor mijn gewicht maar was te moe er alleen mee aan de slag te gaan. Ik wilde de stok achter de deur om het tij te keren. Via Facebook zag ik dat Maartje het programma al had gevolgd bij jullie met een mooi resultaat. Jullie nuchtere aanpak sprak me aan en deed me besluiten er voor te gaan.

Ik sluit mij helemaal aan bij jullie filosofie: je moet anders gaan eten en niet jezelf voor de gek blijven houden. Het is niet voor even maar een leefstijl voor de rest van je leven. Ik kookte altijd erg kcal rijk en at veel teveel. Dankzij jullie berg aan slanke recepten eet ik nu heel anders. Overdag heb ik ook mijn ritme gevonden en weet ik wat ik het beste kan eten, ook als ik gewoon zin heb in veel eten.

Nu heb ik geleerd hoe ik gezonde keuzes kan maken en prima de dag door kan komen zonder continue het gevoel te hebben wat te moeten eten. Doordat ik er continue mee bezig ben weet ik gewoon dat dit geen tijdelijk succes is. Het fijne aan jullie programma is dat je het online kunt volgen en het kunt inpassen in een druk bestaan. Ik hoef niet op een gezet moment ergens naartoe. Dat is voor mij heel erg handig. Ook vind ik de besloten Facebook groep heel erg fijn, daardoor blijf ik er actief mee bezig. Ik ben 5 kilo kwijt maar ik ga gewoon door met behulp van jullie Masterplan voor de laatste kilo’s!”

Roos Numan

De knop moest om!

“Ik wist al een tijdje dat ik iets met mijn gewicht moest doen, maar ik had een zetje nodig. Na het volgen van een online training van MyFoodCoach ben ik aan de slag gegaan met het 12 weekse programma. Er moest een knop om. Tijdens het programma heb ik geleerd hoe ik mijn eetgewoontes kon aanpassen zodat ik ging afvallen. En dat afvallen ging ontzettend goed. Doordat ik overdag meer ging eten had ik ’s avonds minder trek. Ook de verdeling van mijn voeding heb ik aangepast. Door de modules heb ik meer productkennis gekregen. In de besloten Facebookpagina motiveert iedereen elkaar die bezig is met het programma en ook de coaches staan naast de persoonlijke gesprekken hier voor je klaar. Het voelde niet als een dieet en ik ben blij met het resultaat.”

Monique

Ik durf weer koolhydraten te eten

“Wat mij over de streep heeft gehaald is dat ik diep in mijn hart wist, dat was ik deed niet gezond was. En de manier waarop de coaches van MFC praatte en de dingen uitlegden was zo ontzettend duidelijk en logisch.  En de belofte dat ik met het eten van koolhydraten toch af zou vallen was, na veel twijfelen, toch de reden dat ik het ging proberen. Leuke spontane meiden die echt lieten merken dat ze wisten waar ze het over hadden. Echt professioneel!

De twaalf weekse van MyFoodCoach is in mijn ogen helemaal geen dieet. Het is een duidelijke, directe, simpele manier om je leven gezonder en uiteindelijk makkelijker te maken. Je leert hoe je afvalt zonder te diëten. Zonder nee te zeggen tegen koolhydraten of melkproducten bijvoorbeeld. Ze leggen piekfijn uit hoe een gezond dagmenu in elkaar zit en hoe jij die zelf naar je hand kunt zetten. Ze laten zien, hoe leuk het kan zijn om wijze keuzes te maken en om bij te houden wat je precies eet. Maar wat misschien wel het allerbelangrijkste is, is dat door de positieve invloed die enthousiaste coaches laten zien, jij ook positief wordt met elke stap die je zet in de goede richting. Je leert trots op jezelf te zijn .

Ga je uit eten, ga je op vakantie, heb je een high tea: de coaches helpen je om goede keuzes te maken, om je niet schuldig te voelen en vooral ook om te genieten in het leven. Je leert gezond te leven, je leert jezelf te waarderen en te belonen, je leert te eten op een manier waardoor je eigenlijk nooit meer hoeft te lijnen. Geen rare poespas, rare ingrediënten of dingen die je niet mag eten.  Gewoon accepteren dat ze echt weten wat de sleutel is om gewicht kwijt te raken en daarna je gezonde verstand gebruiken om je doel te bereiken. Eigenlijk is het allemaal heel logisch wat je leert in de modules. En het is vooral leuk om te doen!

Je bent nooit te oud om voor een simpele en gezonde leefstijl te kiezen, waarbij je elke dag kunt genieten! En als je daarbij de juiste uitleg, steun en hulp krijgt, wordt het allemaal veel leuker!” Sandra vanuit Portugal

Sandra

“12 KILO LICHTER IN 12 WEKEN

Ik heb jaren lang verschillende diëten geprobeerd. Met resultaat maar helaas iedere keer van korte duur. De kilo’s vlogen er snel weer aan en soms zelfs in dubbele kilo’s. Door een toevallige ontmoeting zijn wij met elkaar in gesprek gekomen. Eerst was ik vrij sceptisch want “ik wist het zelf allemaal wel”. Ik ben toch  met je in zee gegaan omdat je vertelde hoe ik het moest aanpakken. Dat schudde mij wakker. Wat overigens ook wel mocht want ik woog toen 124,8 kilo!!

Ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik met MyFoodCoch in zee ben gegaan. Want jij hebt mij na 12 weken 12 kilo lichter gecoacht, waar ik heel erg blij mee ben!

Uiteindelijk zit het hem in de keuzes van wat je allemaal in je mond stopt. Jij hebt mij echt bewust gemaakt wat voeding allemaal met je kan doen.

Ik zal altijd blijven opletten op wat ik eet en hoeveel ik eet, omdat anders de kilo’s er weer aankomen. Volhouden is de grootste uitdaging voor mij aangezien er valkuilen genoeg  zijn. Maar het resultaat wat ik nu al heb bereikt is zooooooo verslavend dat ik ga doorpakken. Het geeft je vertrouwen in wat je aan het doen bent. Ik ben nu 56  en wil zo gezond mogelijk oud worden. Dat wil iedereen dat is logisch, maar mensen met aanleg zwaar te worden moeten zich echt bewust zijn dat verkeerde voeding een behoorlijke sta in de weg is om gezond oud te worden.

En mocht ik weer terugvallen in “oude gewoontes”  dan zal ik zeker weer contact met je opnemen , maar voorlopig gaat het goed en ben highly motivated!!”

Jeroen

“Zelf had ik niet echt door dat ik zo zwaar aan het worden was. Ik stond op de weegschaal en opeens gaf deze drie cijfers aan. Toen ging de knop om want 100 kilo vind ik wel echt een dingetje. Hoe ik daar gekomen was? Op persoonlijk vlak liep het al een tijdje wat minder, hierdoor ben ik bewust en onbewust meer gaan eten en daardoor veel aangekomen. Ik was niet meer blij met de persoon die ik in de spiegel zag staan. De 12 weekse van MyFoodCoach is praktisch, het is online en toch heel persoonlijk. Die combinatie zorgde ervoor dat ik erg bewust werd van alles wat ik wel en niet ging bijdrage aan mijn afvalreis. Bij alles wat ik nu eet denk ik, gaat dit mij helpen ja of nee. De coaching is voor mij echt een stok achter de deur geweest. Het was heel persoonlijk. De video’s zijn goed onderbouwd, de coaches weten wat je nodig hebt om je leefstijl te veranderen. Hierdoor is mijn kennis vergroot. Waarom ik je zou aanraden met MyFoodCoach aan de slag te gaan? Het werkt! Je veranderd je leefstijl en dat is waar het om draait!”

Lisa

Voordat ik bij MyFoodCoach aanklopte merkte ik dat ik klachten had door mijn overgewicht. De fysio behandelde mij voor klachten die grotendeels te maken hadden met het overgewicht. Ik was hierdoor blessuregevoelig en werd beperkt in het bewegen. Niet zo handig als sportdocent. Daarnaast at ik vooral dingen die gemakkelijk waren en natuurlijk te veel, anders ben je niet te zwaar! Toen ik aan de slag ging met de 12-weekse van MyFoodCoach merkte ik pas hoe gemakkelijk afvallen eigenlijk kan zijn! Het is simpel en efficiënt. Je hoeft geen voeding uit te sluiten. Natuurlijk moet je even inkomen in het begin. Maar dat wordt al snel automatische, waardoor er ook een leefstijl verandering optreedt.
Je moet dan alleen nog even nadenken bij moeilijkere momenten, zoals een feestje of een barbecue. Je hebt al minder trek dan voorheen, omdat je overdag goed eet. Daarom vreet je je niet meer helemaal vol tijdens die etentjes. En drink ik in plaats van 5 biertjes nu 3 biertjes, net zo gezellig! Je bent een stuk bewuster.
De coaches van MFC houden het afvallen en je nieuwe eetgewoonte simpel. Ze zijn toegankelijk! Door de facebookgroep lukt het om door te zetten. Iedereen is bezig met hetzelfde doel. Je hoeft alleen maar even naar berichtjes te kijken van meedestanders of de coaches en je bent weer bewust! Door deze nieuwe eetgewoonte ben ik 16 kilo kwijtgeraakt in 5 maanden tijd! En het fijnste? Ik kan weer volop bewegen!

Bram
Jou Inhoud Komt Hier
Jou Inhoud Komt Hier, Jou Inhoud Komt Hier

“Ik heb mijn ritme gevonden en vond het super leuk om er zo mee bezig te zijn. Op 3 ons na heb ik mijn doel gehaald binnen de 12 weken! De wekelijkse modules waren voor mij een moment van bewust bezig zijn met dit afvalproject. Meestal begin je namelijk heel erg enthousiast met afvallen maar verwatert het al vrij snel. Dit keer dus niet dankzij de video’s van de coaches. De coachingscall in de besloten Facebookgroep op maandagavond vond ik ook heel erg leuk en ik had veel aan de tips van jullie waar je zelf niet aan denkt. Alles samen geeft mij de goede informatie om mijn doel te behalen.

Twee jaar terug was ik ook al veel afgevallen. Ik deed toen 2x per week aan personal training en ging op mijn tandvlees naar huis. Ik kreeg een voedingsplan waarbij ik vooral heel veel eiwitten moest eten en weinig koolhydraten. Dat ging als een tierelier! Binnen no time 8-9 kilo kwijt maar dan merk je toch dat het niet bij mij paste. Dan zat ik te klooien met salades en een eitje voor de lunch. Leuk als je tijd hebt maar ik heb nu eenmaal een druk leven. Jullie aanpak houdt echt rekening met het echte drukke leven van mensen.

Dankzij het moodboard wat ik moest maken in week 1 kon ik makkelijker de keuze maken tussen wel of niet een stroopwafel nemen. Tuurlijk hielp het niet iedere keer maar ik pak hem er nog regelmatig bij zodat ik kan doorzetten op moeilijkere momenten. Kortom, heel erg bedankt voor jullie hulp!”

Ilona

Ik keek voor de grap naar de BMI meter en nam mezelf voor om voor een gezond gewicht te gaan. Want wat daaruit kwam was niet oke. In eerste instantie had ik verwacht dat het zwaar zou worden omdat ik mijn eetpatroon volledig dacht aan te moeten passen. Ik at vaak snelle maaltijden en snackte vaak tusendoor. Om wakker te blijven nam ik regelmatig een energiedrankje. Na bij MyFoodCoach aangeklopt te hebben kwam ik erachter dat afvallen helemaal geen lijdensweg hoeft te zijn. Gelukkig zijn er genoeg gezonde EN lekkere alternatieven! Ik heb geen reden om in mijn oude patroon te vallen omdat ik mij gezonder én fitter voel. Ik ben ik acht weken tijd acht kilo kwijt! Ook al zit ik nu op een gezond BMI, de routine om een appeltje te pakken bij een beetje honger blijft erin. Bedankt MyFoodCoach!

Dennis, 21 jaar

Altijd ben ik wat voller geweest en heb dat op 43 jarige leeftijd geaccepteerd, ik at immers gezond en snoepte niet veel. Alleen besloot ik begin dit jaar dat ik minder rugpijn wilde hebben (afvallen had ik nog niet geprobeerd) en meer energie. Toen leerde ik de coaches van MyFoodCoach kennen, ze kwamen met het recht voor zijn raap No Nonsens advies; ‘als je wilt afvallen moet je minder calorieën binnen krijgen’. in een keer werden alle verplichte spelt crackers, koolhydraat arme voeding en en al die andere onmogelijk vol te houden diëten ontkracht…Samen hebben we gekeken waar het ‘fout’ ging, ik at immers gezond en snoepte niet veel. Mijn grote waarom werd besproken en ik kon aan de slag. Na 30 jaar diëten ben ik de laatste 6 maanden 15 kilo afgevallen en voel me fit, slank en zelfverzekerd! Ik heb de coaching echt nodig gehad om me door de moeilijke momenten heen te trekken, er zijn weken geweest dat ik niets afviel maar uiteindelijk heb ik met hulp van MyFoodCoach doorgezet en het eindresultaat mag er wezen!

Eva, 43 jaar

Ik ben nu een half jaar al bezig om af te vallen. Professionele hulp is hierbij noodzakelijk. Een goed voedingsadvies, een gesprek over je persoonlijke situatie. Het stellen van het juiste doel. Alles komt aan bod. Verder is het goed om te weten dat je het einddoel verantwoord bereikt. Dit is niet zo maar even maar maandenlang volhouden. Een sparringpartner is een must. Voor mij is dit een goede stap geweest, eindelijk is de knop omgegaan. Ik ben nu door de juiste voeding in combinatie met beweging 20 kg in 6 weken afgevallen. Naast beter eten, fiets ik elke dag en wandel ik elke dag. Alle boodschappen op de fiets en na 2 uur achter de PC 3 a 4 km wandelen. Ik ben fotograaf en zeg altijd dat je een “klik” moet hebben om samen een mooie reportage te maken. Die “klik ” geldt ook voor een voedingscoach om je doel te bereiken. De klik is er! en nu stug volhouden! Hartelijke groeten, Jos Metzelaar’

Jos Metzelaar

HET WERKT GEWOON ECHT

“Ik sportte niet meer en ging vaak naar de MacDonalds. Ik had veel etentjes buiten de deur en dan ging het vaak mis. Ik compenseerde niet de extra calorieën en ging gewoon door met eten. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Een gezond leefpatroon was ver te zoeken. Daarom besloot ik MFC in te schakelen.

Ik heb nu geleerd hoe ik een kcal rijke dag eenvoudig kan compenseren en op een juiste manier. Ik heb heel veel goede info gekregen en het toffe is, het werkt gewoon écht! De combinatie van 1 op 1 gesprekken met je coach, de stok achter de deur en de groep op Facebook die je steun biedt… wow wat heb ik veel geleerd van jullie! De 12 weekse zou ik zeker aanraden. Je mag namelijk nog gewoon genieten van een wijntje en een etentje buiten de deur!”

Marie-Louise

19 KILO AFGEVALLEN!!

Na mijn ervaringen met MyFoodCoach kan ik niets anders zeggen dan: “Zeker een aanrader!”

Allereerst, ben ik erg tevreden met het eindresultaat. Maar je kan natuurlijk zeggen met een dieet, had je misschien ook wel je streefgewicht gehaald. Dus wat maakt MyFoodCoach dan zoveel beter?

Lees hier de ervaring van Bernice met ons 12 weekse online afvalplan:

“Wat mij betreft gaat MyFoodCoach twee stappen verder om je te helpen. Naast dat je een persoonlijk plan krijgt, heb ik veel geleerd over wat goede voeding is en de ‘waarom’ achter de keuzes die voor jou persoonlijk het beste zijn. Het heeft me inzichten gegeven in mijn nieuwe voedingspatroon, die op de langere termijn ook nog heel waardevol zijn.

Daarnaast zijn de coaches van MFC, positief maar ook niet bang om je een schop onder je kont te geven wanneer je dat nodig hebt. Daarnaast sta je er door het hele programma heen niet alleen voor. De dames zijn goed bereikbaar via WhatsApp, je hebt iedere week coaching calls via een besloten Facebook groep en hier kan je dan ook jouw ervaringen delen en inspiratie op doen. Het online programma is makkelijk te volgen, ook met allergieën en het bevat lekkere recepten die ook nog eens gewoon koolhydraten bevatten. Het is namelijk niet een dieet, maar een levensstijl die je aangereikt wordt door middel van handige handvatten en structuur dat je leert de juiste balans te vinden en te compenseren. Dus, ben je op zoek naar een gezonde leefstijl, afvallen en met kers op de taart een wijntje of stuk taart af en toe?! Dan moet je bij MyFoodCoach zijn!”

Bernice

Die schop onder mijn kont was heel erg irritant maar zo zinvol

“Ik ben heel blij met jullie no nonsense aanpak. Jullie “Eet gewoon normaal”- methode was heel erg fijn voor mij. Ik vind het zo heerlijk dat ik weer met mijn gezin mee kan eten omdat er geen verboden producten zijn. Die mij wel opgelegd waren bij mijn vorige afvalpogingen. Ik had geen idee waar ik mee bezig was, behalve dat ik wist dat ik niet goed bezig was met mijn eten en gewicht.

Ik vind het heel erg fijn dat ik zelf in charge ben. Zo hoefde ik nergens naartoe om te wegen of om de kennis op te doen. Alles kon ik online tot mij verkrijgen. Mijn persoonlijke voorbeeld dagmenu gaf mij inzicht wat ik op een dag nodig had in combinatie met de wekelijkse modules.

Uiteindelijk is het geen dieet maar een manier van leven. En dat is wat je veel meer hoort maar bij jullie is het echt zo. Ik zou jullie methode iedereen willen aanraden. Die schop onder mijn kont was heel erg irritant maar zo zinvol!! Dat is precies wat ik nodig had!”

Marjolein Mulder

DE KNOP MOEST OM

“Vandaag heb ik met een glimlach op mijn gezicht een maatje 46 teruggestuurd naar de winkel met de reactie ‘te groot’. Na 12 weken pas ik weer een broekmaat 44 ipv en 48.


Als biologie docent weet ik heel goed dat te zwaar zijn negatieve gevolgen heeft voor je gezondheid. Maar toch lukte het mij niet om alleen de knop om te zetten. Ik vond dat ik lekker eten verdiende als ik ‘s avonds op de bank zat, ik had toch hard gewerkt?

Eenmaal begonnen aan de 12-weekse van MyFoodCoach plande ik mijn dagen anders in. Tijdens het ontbijt at ik meer, zodat ik ’s avonds minder snack behoefte had. Ook heb ik geleerd hoe je uitdagingen kunt tackelen zodat je geen feestje over hoeft te slaan maar weet hoe je het moet aanpakken en kan compenseren. Bo gaf mij persoonlijke feedback. Ze was mijn stok achter de deur, iemand aan wie ik verantwoordelijkheid aflegde en trots was op mijn resultaat.

De enthousiaste coaches maken afvallen gezellig en leuk. De Facebook groep draagt daar goed aan bij. De coaching calls die daar elke maandagavond live gegeven worden zijn motiverend. En een van de belangrijkste voordelen? Je hoeft er je huis niet voor uit, alles is online!”

Nienke

“Via mijn fysiotherapeut kwam ik in contact met MyFoodCoach. Hun 12-weekse programma sloot goed aan bij de fase waarin ik mij op dat moment bevond. Door een vervelend ongeluk waarbij ik mijn voet brak, heb ik elf weken in het gips gezeten. Geen beweging in combinatie met ongezond eten maakte dat ik in die periode aardig wat kilo’s aan kwam. Veel mensen in mijn omgeving vonden mij niet te dik, maar ik zag wel dat 83 kilo echt te veel was.

Het programma liet me inzien dat gezond eten valt of staat met planning. Door veel bewuster bezig te zijn met wat ik nu eigenlijk at, ben ik in 12 weken tijd ruim 10 kilo afgevallen. In plaats van eten te kopen in de kantine, smeerde ik ´s ochtends mijn boterhammen en tussendoortjes. Ik ging voorbereid deur uit en de kilo’s vlogen er af.

Tijdens de 12-weekse heb veel geleerd over de bouwstenen die je lichaam nodig heeft en dat eten om zoveel meer draait dan alleen genot. Veel van de kennis die ik hier heb opgedaan blijft je je hele leven bij.

Ik heb veel aan het 12-weekse programma gehad, maar het werkt alleen als je echt bereid bent je leefstijl te veranderen. En dat is precies wat de coaches je proberen bij te brengen.”

Coen

“Mijn hele leven ben ik al te zwaar geweest. Ik heb vele diëten geprobeerd maar eigenlijk werkte niets. Dit was echt mijn laatste redmiddel voordat ik over een maagverkleining zou gaan nadenken.

Wat ik heel erg fijn vind is dat ik 1 op 1 begeleiding krijg. Zodra ik ergens mee zit of het even niet weet dan kan een berichtje sturen. Dan krijg ik direct antwoord op hetgeen wat ik op dat moment wil weten. Wat ook heerlijk is dat ik best wel weet hoe ik moet eten maar dat ik mijn gewoontes aan het veranderen ben. Daar leer ik zoveel van: hoe ik dat het beste kan doen. Dat betekent als ik nu uit eten ga, dat ik gewoon weet hoe ik dat het beste kan aanpakken. Laatst ging ik drie keer per week uit eten. En zelfs dan kan ik dus gewoon afvallen.

Ik zou andere willen aanraden om met de coaches van MFC aan de slag te gaan omdat het echte no-nonsense meiden zijn. Ze vinden het hartstikke leuk om te coachen en ik vind het heerlijk om mijn coachingsgesprekken te hebben en te zien hoe mijn lijf veranderd. Dat gun ik iedereen!”

Daphne

Mijn lijf is altijd een issue geweest. Veel schommelingen gehad met mijn gewicht, licht/zwaar, dik/dun, noem maar op! Ik hield mij altijd bezig met het getal op de weegschaal, zo moest ik bijvoorbeeld altijd onder de 55kg blijven. Op ten duur gaat je lijf veranderen en bleef ik echt geen slanke muts. Het hoogste wat ik heb gewogen is 64kg. Een hel voor mij.
Het grootste leermoment was de voeding. Ik at best makkelijk in de zin van pakjes en potjes. Door deze meiden heb ik vers leren eten en koken! Dat waardeer ik het allermeest, ik heb leren koken en geleerd wat vers eten met je doet.
Als afvallen je doel is, dan krijg je zoveel meer dan alleen een afslankprogramma. Persoonlijk heb ik weinig ervaring met andere afslankprogramma’s dan MyFoodCoach, maar ik zou naar geen enkele andere willen kijken. Deze meiden zetten alles op alles om jou naar jouw doel te loodsen. Het voelt als een warm bad. MyFoodCoach staat 24/7 voor je klaar en geloof mij, dat is heel handig! 😉

Carmen

“Toen mij gevraagd werd of ik het leuk zou vinden om mijn ervaring te delen moest ik eerst even goed nadenken. Natuurlijk wil ik mensen helpen die in hetzelfde schuitje zitten als ik destijds, maar met heel de wereld delen dat ik meer dan 28 jaar geworsteld heb met anorexia en boulimia en als gevolg hiervan twee opnames en talloze therapieën heb ondergaan, is nou niet iets wat je even vol trots op een feestje verkondigd… En toch vertel ik het hier, op deze plek, open en bloot, waar iedereen het kan lezen. Waarom? Omdat ik als geen ander weet hoe diep het zwarte gapende gat is dat eetstoornis heet. Hoe het je op kan slokken met huid en haar en niet alleen jou maar ook je familie en vrienden langzaam verteerd. Dat gevoel zou geen enkel mens ooit moeten ervaren. Zeker ook jij niet. Daarom schrijf ik deze recensie speciaal voor jou.

De eerste ontmoeting met de methode van MyFoodCoach was op zijn zachtst gezegd niet zo positief. Bij het lezen wat de methode inhield en wat er van mij verwacht werd dacht ik “daar heb je weer zo’n stel van die pas afgestudeerde huppeltutjes met maatje 0 die mij wel even beter zullen maken.” Maar toen ik tijdens het kijken van de eerste module de coaches over m’n beeldscherm zag stuiteren en de pretlichtjes in de ogen van de coaches, haar enthousiasme verraden, werd ik stiekem toch wel een beetje nieuwsgierig. Aangezien ik inmiddels toch niks meer te verliezen had besloot ik het toch maar eens te proberen. Nu verwacht je misschien dat ik een lofzang opsteek over MyFoodCoach en zeg dat zonder enige inspanning ineens al mijn problemen als sneeuw voor de zon verdwenen. Euh nee…het was keihard werken en doodeng in het begin. Gelukkig was er veel steun van niet alleen van de diëtistes, maar ook van andere deelnemers van het programma. Gaandeweg werd het steeds iets makkelijker en veranderde het eeuwige gevecht met voeding in een uitdaging om lekkere gezonde creaties te maken. Eten werd weer leuk, iets om ècht van te genieten. Ik begon plezier te krijgen in het koken en zag hoe voeding een krachtig hulpmiddel kan zijn om je energiek en vrolijk te voelen. Eindelijk na 28 jaar kan ik vol trots zeggen dat ik dankzij de coaches van MFC mijn eetstoornis heb overwonnen.”

Jorit Henning

Doordat ik niet kon bewegen door een blessure moest ik meer op mijn voeding letten maar dat deed ik niet. Mijn eetpatroon paste niet meer bij mijn beweging die ik op een dag had. De knop moest om! Ik begon op 100 kilo en zit nu op 89 kilo. Ik heb het 12 weekse plan ervaren als fijne stok achter de deur voor mijzelf. Doordat de coaches continue op de achtergrond aanwezig waren op een positieve manier, is het mij gelukt om van mijn kilo’s af te komen. Mijn persoonlijke voedingsschema is daarbij ook zeker fijn. Door de respectvolle manier van communiceren, maar wel op een duidelijke manier wisten ze zonder te belerend over te komen mij te coachen. Ze hebben echt begrip voor ieders situatie. Dankzij de persoonlijke benadering door de berichtjes die ze naar mij stuurde en de coachingscalls in de Facebookgroep bleef ik actief bezig met het afvallen. Het gezondere eten wil ik erin houden. De recepten waren ook echt lekker!

Karin

Ik merkte dat ik weinig energie had en dat mijn gewicht bleef toenemen. Enerzijds doordat ik minder sportte dan voorheen, anderzijds ook door een verkeerd eetpatroon. Beide oorzaken wilde ik aanpakken. Ik ben meer gaan sporten en ben ook op zoek gegaan naar een voedingsdeskundige. Via een personal trainer ben ik bij MFC terecht gekomen. Grootste leermoment is wel dat gezond eten eigenlijk heel eenvoudig kan zijn en vooral ook geen extra tijd kost. Door het heldere voedingsplan op basis van mijn persoonlijke situatie, ben ik veel bewuster en vooral ook gevarieerder gaan eten. Dat in combinatie met meer beweging, merk ik na 4 weken al resultaat: meer energie, betere conditie en geen toename van gewicht. Het traject van MFC heb ik als heel plezierig ervaren. Na het intakegesprek volgde al na een paar dagen het voedingsplan, zodat ik direct aan de slag kon. Als ik vragen had kon ik deze direct via Whatsapp of tijdens de wekelijkse Skype-sessie stellen. Dat zorgt er voor dat ik gemotiveerd bleef om mijn doelen te halen. Dus twijfel niet, ga met de coaches van MFC aan de slag!

Wouter, 41 jaar

Afgelopen jaar ben ik succesvol geholpen met afvallen. Mijn coach heeft dit gedaan door mij een gepersonaliseerd voedingsplan te geven. Na 5 maanden was ik 27 kilo lichter en was ik weer terug op een gezond gewicht. Het lastige voor mij was het sociale aspect. Wanneer je vrienden lekker op een terrasje zitten en een biertje drinken met een klein hapje, moest ik de discipline tonen. Terugkijkend op deze periode en het resultaat, sta ik een stuk sterker in mijn schoenen, fysiek meer energie, mentaal meer zelfvertrouwen en zit ik weer lekker in mijn vel!

Kenneth, 29 jaar

OOK EEN RECENSIE ACHTERLATEN?

[contact-form-7 id="12877" title="Recensie"]

Ben je tevreden met het resultaat van onze samenwerking? Zou je dan jouw ervaring willen delen? Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook de stap te nemen zijn/haar ideale gewicht voor elkaar te krijgen. Dat zou geweldig zijn!

  • Wat was je grootste pijn/ probleem toen je bij ons kwam?

  • Wat is het grootste leermoment van onze samenwerking, wat was voor jou het meest waardevol en zie je echt als het resultaat van de coaching?

  • Waarom zou je een ander aanraden om vooral met ons aan de slag te gaan?