LEKKER ETEN & OP DE LIJN LETTEN

  • Geen tijdelijk succesverhaal maar levenslang resultaat;

  • Alle kleding aan kunnen trekken waar jij je mooi in voelt;

  • Met kleine aanpassingen groot verschil op de weegschaal;

  • Met plezier de grip terugkrijgen op je eetpatroon;

  • Met een big smile weer voor de spiegel of winkelruit staan;

  • Je eigen valkuilen strategisch aanpakken en tackelen.

Ik wil meedoen met de 5 daagse

START MAANDAG 18 OKTOBER 2021
VIA INSTAGRAM

Slechts €7,-

Yanga

Geen Dieet & Toch Afvallen!

In deze 5 dagen ben ik zo enthousiast geworden en dat proefde naar meer. Geen strak dieet en toch afvallen, dat klonk geweldig in mijn oren. Maak een Instagram account en jij doet ook mee!!

“Ja hoor het zoveelste dieet, dacht ik. Na dag 1 werd mij duidelijk dat dit allesbehalve een dieet is. Een te gekke aanpak die helemaal bij mij past!”

Karin

“De filmpjes + korte opdrachten per dag hebben ervoor gezord dat ik in de eerste week al 1,1 kg kwijt ben geraakt. Dankjewel voor deze te gekke week!”

Kirsten

“Ik heb Instagram aangemaakt en ben aan de slag gegaan met de tips en tools. Ze hebben mij duidelijk gemaakt hoe afvallen werkt met gewichtsbehoud”

Bram

KLAAR VOOR MINDER KILO’S?

Doe met onze 5 daagse mee via Instagram. Krijg duidelijkheid over succesvol afvallen en voorkom dat je van het ene dieet naar het andere dieet hopt. De 5 daagse is de kennismaking met ons en onze succesvolle afvalmethode. Je zit nergens aan vast. Je beslist zelf of je hierna door pakt met het 12 weekse afvalplan. Het grootste risico wat je loopt is dat je je kilo’s kwijtraakt!

Ik meld mij aan voor de 5 daagse