EEN DUIDELIJKE AANPAK VOOR MINDER KILO’S

JE RELATIE MET ETEN EN JE GEWICHT VERBETEREN

Je bent al aangemeld voor de training donderdag 20:00 🙌🏻

In de mail van maandagavond staat jouw unieke webinar link. Hiermee kun jij de training bekijken.

Staat de training al in je agenda? Tot dan!

Heb je de mail niet ontvangen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via de Instagram chat in de vijfdaagse groep.

Live online training waarin je ontdekt:

  • Dankzij welke vervolgstap je voor altijd je gewicht onder controle krijgt;

  • De meest gemaakte fouten op het gebied van afvallen;
  • Wat je moet doen om je zelfvertrouwen een boost te geven, stralend voor de spiegel te kunnen staan en alle leuke kleding weer aan kunt trekken.

Minder kilo’s. Meer zelfvertrouwen. Een sterker karakter.

Dé vervolgstap na de 5 daagse vertellen we je. Meld je hierboven gratis aan en ontvang direct alle informatie via de mail.

“Wat een ontzettend toffe Masterclass was dat! Heel goed en vooral tof gedaan. Jullie hebben de basis heel goed uitgelegd. Jullie enthousiasme is fantastisch.
De inhoud van de Masterclass is helder en logisch en ben dan ook zeer benieuwd wat de komende 12 weken voor mij gaan betekenen. Ik heb er zin in!”

Elvera

“Duidelijk, krachtig en precies zoals jullie zijn en hoe jullie aanpak zal zijn ( voor zover ik jullie aan gevolgd heb op social media ). En overtuigend genoeg om gelijk aan te melden “

Monique
“De coaches weten in een uurtje mij te informeren en enthousiasmeren om op een constructieve manier aan de slag te gaan om af te vallen en mijn gedragspatronen(die leiden tot eetpatronen) blijvend te veranderen. Doordat de visie en de manier van aanleren mij aanspreekt, ga ik de 12 weekse volgen!”
Pieter-Wiebe

“Na de masterclass van vanmorgen gelijk aangemeld voor het 12 weekse programma. Het werd zo enthousiast gebracht, dat ik extra gemotiveerd er aan ga beginnen. En het feit dat er geen verboden voedingsmiddelen op het lijstje staan, is iets wat mij enorm aanspreekt.”

Marion